Under SweClockers Live i november förra året kunde vi avslöja vinnarna av årets moderator, testpilot och medlem. @Nordhnet, @DavidtheDoom och @Yoshman vann sina respektive kategorier. Nu när året är bakom oss och vi sett vad den sista månaden hade i lager (pun intended) för oss tänkte vi gå vidare med ytterligare nomineringar innan vi lägger året bakom oss.

Med fjolåret är färskt minne är det dags att utse vinnare inom fem kategorier! Fyra av ärorik karaktär och en mindre välsmakande, beroende på personlig preferens.

Årets galleri.png

SweClockers entusiaster delar med sig av många finfina gallerier årligen. Vem tycker du bjöd på en fröjd för ögat? Oavsett om det var spännande, lärorikt eller bara snyggt – lyft fram din favorit!

Årets produkt.png

År 2020 levererade några av de största, mest intressanta, lanseringarna på många år. Vilken produkt, enligt dina helt egna kriterier, tyckte du var överlägset bäst i alla kategorier? Motivera gärna!

Årets datorbutik.png

Åsikterna är många när det kommer till datorbutiker. Bäst priser, utbud av olika produkter, service och supportärenden. Vilken datorbutik är din bästa för år 2020?

Årets deli.png

Årets delimacka – årets bästa, fräschaste och välsmakande fenomen, en riktigt schysst macka helt enkelt. Vilken händelse i teknikvärlden stack ut och var den bästa?

Årets skit.png

Årets bajsmacka. Precis som namnet antyder, årets sämsta fenomen, något som verkligen frätte näshåren och väckte besvikelse.

För att nominera

Kopiera helt enkelt in följande mall i forumtråden och fyll i med dina nomineringar. Som mest en nominering per kategori och du måste så klart inte fylla i alla.

Årets produkt:
Årets datorbutik:
Årets galleri:
Årets delismörgås:
Årets bajsmacka:

Vi tar emot nomineringar fram till och med söndagen den 21 mars. Vinnaren presenteras på årets första SweClockers Live, som äger rum i maj!

Är det någon mer kategori du tycker att vi borde anordna en omröstning i?