Anrika Razer är främst känd för sin kringutrustning för gamers, men har också för vana att släppa produkter inom kategorin "pårökt". Bland de senare exemplen märks ansiktsmaskar med RGB-belysning i sann Chroma-anda. Förutom välviljan att rädda liv under en pandemi är Razer ute efter att rädda klimatet.

Den senaste produkten ur Razers arsenal är Razer Reusable Straw, som likt namnet avslöjar är ett återanvändningsbart sugrör. Med den tvetydiga hashtaggen #strawssuck menar Razer på att vanliga sugrör suger och att deras cylinderformade dryckestillbehör enbart suger, i positiv bemärkelse.

Razer-Suger2.JPG
Razer-Suger3.JPG

Specifikationer: Razer Reusable Straw

Razer Reusable Straw

Längd

100~230 millimeter, hopskjutbar

Innerdiameter

5,9 millimeter

Material

304 rostfritt stål

Vikt

10,7 gram

Tillbehör

Skyddande silikonöverdrag
Silikonfodral med karbinhake
Rengöringsborste

Razer Reusable Straw är ett tåligt sugrör i 304 rostfritt stål och är av hopfällbar design, där längden kan justeras mellan cirka 100 och 230 millimeter. För optimal sugförmåga mäter bottens innerdiameter in på 5,9 millimeter. Ett silikonöverdrag som kan sättas på toppen ingår, en finess lika elegant som den är innovativ för att undvika skålla läpparna vid intag av varm dryck.

För den kompletta upplevelsen medföljer givetvis rengöringsborste och ett silikonfodral för förvaring. När du är på språng lämnar Razer ingenting åt slumpen, utan har försett fodralet med en karbinhake för att fästa den på exempelvis en ryggsäck. Huruvida den kan användas för bergsklättring och rädda liv framgår tyvärr inte, då Razer av oförklarliga skäl valt att inte specificera maximal viktbelastning.

Fight for our environment with every sip with the Razer Reusable Straw. Featuring an innovative telescopic design for effortless daily use, and built to withstand whatever the game brings, let's drink to the end of single-use plastic straws forever—because when our planet thrives, everybody wins.

För den som alltid drömt om ett sugrör med silikonfodral och karbinhake kan det förbeställas på Razers webbplats för 19,99 dollar, motsvarande cirka 220 kronor inklusive moms. Leveranserna av det cylinderformade dryckestillbehöret inleds den 8 april.

Dricker du med sugrör? Dela med dig i det tillhörande kommentarsfältet!