Samsung har för vana att presentera årets nyheter på sina Unpacked-event, där de senast nu i April visade bland annat en ny uppsättning bärbara datorer i Galaxy Book-serien. Nästa upplaga ser ut att bjuda på mobiltelfoner, åtminstone enligt kända läckaren Evan Blass som röjt detaljer om det kommande evenemanget på twitter.

Årets andra Unpacked-event ska gå av stapeln den 11 augusti om man får tro Evan Blass, och ser ut att bjuda på en hel del vikbara nyheter. Det bör också tilläggas att vederbörandes läckor historiskt varit väldigt träffsäkra.

Han har radat upp nyheterna i form av animationer på Twitter. Animationerna ovan sägs föreställa Samsung Galaxy Z Flip 3, bolagets kommande vikbara telefon.

Även Samsung Galaxy Z Fold sägs få en tredje generation.

De sista animationerna visar Samsung Galaxy S21 FE, där FE står för Fan Edition, nästa iteration av bolagets prisreducerade variant av en flaggskeppsmodell. Förra generationen gav Européer den första möjligheten att få tag på ett Samsung-flaggskepp med en Snapdragon-processor snarare än bolagets egna Exynos-krets. Vilken systemkrets Samsung har för avsikt att utrusta dessa med är däremot ännu okänt.

De nya telefonerna ska även sällskapas av en ny uppsättning smartklockor där både en design med ett mer traditionellt urverk visas samt varianter med en skärm. Det ser även ut att bli ett nytt par true wireless-lurar, Galaxy Buds 2.

Vad skulle du vilja se i Samsungs kommande mobiler, smartklockor och hörlurar?