Cooler Master slår ett slag för framtiden och presenterar sin nya extravaganta motoriserade spel- och arbetsstation Orb X Gamepod. Vid första anblick ser den glänsande kapseln något ägglik ut, men på insidan gömmer sig en futuristisk uppsättning ergonomiska hjälpmedel.

Basen utgörs av en stol med justerbart nackstöd, ländryggstöd och tillhörande fotstöd. Den motoriserade biten är kapselns tak, som enligt Cooler Master kan höjas eller sänkas med ett enda knapptryck. Arbetsstationen är i grunden ett tomt skal, det medföljer ingen hårdvara att avnjuta i kapseln. På insidan av kapselns tak går det dock att montera upp till tre stycken skärmar med en maxstorlek om 27 tum eller en skärm i storlekar upp till 49 tum.

q9Bm7xpmkkVmyxqb.jpg
014fwx7u4sojhoDQ.jpg
HECt30LSYmkMvG0z.jpg
gamepod-3.jpg

Vid sidan av skrivbordsytan finns eluttag, USB-portar och en behändig mugghållare. Cooler Master har även byggt ett dolt fack baktill där en dator eller spelkonsol kan gömmas undan och anslutas. Något annat som kan gömmas eller glömmas är hörlurar. Kapseln har ett inbyggt surroundsystem, vilket Cooler Master menar ger en extra inlevelsefull upplevelse.

Kapseln finns i svart eller vitt och är självklart utrustad med RGB-belysning längs med kanterna och till synes även i botten av stolen. För tillfället ruvar Cooler Master fortfarande på både prislapp och tillgänglighet, men gissningsvis blir Orb X Gamepod ingen billig historia.

Mer läsning i kategorin bra-att-ha: