När det kommer till remasters av gamla spel hör Diablo II: Resurrected utan tvekan till en av de mest efterlängtade. Bakom står Vicarious Visions, som i närtid hyllats för arbetet med omdaningarna av Crash Bandicoots N. Sane Troligy och Tony Hawk 1 + 2. Den 23 september lanseras spelet och för de som förbokat har en Early Access-beta nu gått av stapeln.

Tillhör du en av de som förbeställt och planerar spendera helgen i Sanctuary? Hitta andra att spela med och dela med dig av dina erfarenheter i tråden!

Spela Early Access Beta utan att förbeställa

Om du är intresserad av Diablo II: Resurrected men inte vill förbeställa har Blizzard under fredagen "drops" på Twitch, som låses upp efter att du tittat på en stream i kategorin Diablo II: Resurrected i sammanlagt 2,5 timmar. Om det låter intressant följ instruktionerna på Blizzards egen webbplats.

Twitch? Nej tack.

Den som inte förbeställt eller vill kolla på en streamer behöver inte vänta länge för att få testa spelet. Om en vecka, den 20 augusti klockan 19:00 svensk tid, drar de öppna betatesterna igång.

Sparas mina Early Access-karaktärer till det öppna betatestet?

Ja, den karaktär du spelar med under Early Access kommer att finns kvar när det öppna betatestet drar igång. Dina framsteg i betatesterna flyttas inte vidare till den skarpa lanseringen av spelet.

Plattformar

Betatestande sker på alla plattformar där spelet ska släppas förutom Nintendo Switch. Det kan med andra ord spelas på PC/Windows, Xbox S/X, Xbox Series S/X, Playstation 4 (Pro) och Playstation 5.

Hur länge pågår Early Access Beta och den öppna?

  • Early Access Beta startar den 13 augusti 19:00 och avslutas 17 augusti 19:00

  • Det öppna betatestet startar den 20 augusti 19:00 och avslutas 23 augusti 19:00

Lanseringen av Diablo II: Resurrected äger rum den 23 september.