För snart tio år sedan lanserades den senaste berättelsen i The Elder Scrolls-sagan som går under namnet Skyrim och blev otroligt populärt när det släpptes. Det exakta datumet för lanseringen var 11 november 2011 (11-11-11) och det har sedan dess lanserats till nästan varenda spelduglig enhet som ni kan tänka er... och nu är det dags igen.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ska innehålla allt som den tidigare Special Edition från 2016 har, men bygger på med bland annat 500 moddar från Creation Club inklusive nya vapen, utrustning, bossar, uppdrag och en hel del annat. Utöver det går det även att fiska i Anniversary Edition, vilket tydligen är en högst efterlängtad aktivitet.

Skyrim-fiske.JPG

Alla som redan äger The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition får även en uppdatering som lägger till fiske, överlevnadsläge och Saints & Seducers-uppdragen. För att få tillgång till hela innehållet i Anniversary Edition men inte köpa på nytt så ska det vara möjligt att uppgradera Special Edition mot en mindre kostnad, även om du spelar via Xbox Game Pass.

Nya Anniversary Edition kommer släppas till Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S och givetvis PC den 11 november 2021 som markerar exakt 10 år sedan första lanseringen. Vad som är förbättrat för de nya konsolerna rent grafiskt framgår ännu inte.

Är du redo att ge dig in i Skyrim igen?