En sann gamer behöver givetvis utrustning för att kunna prestera sitt allra bästa. Det är något Razer tar på största allvar och under senare tid har bolaget inte tummat på kreativiteten när det kommer till lifestyle-konceptet. I klassisk Razer-anda är prylarna allt som oftast bestyckade med Chroma RGB och inkluderar allt från återanvändbara sugrör till lysande ansiktsmasker.

Nu är det dags för ytterligare ett nytt tillskott i kategorin livsnödvändigt. Arsenalen utökas med Razer Finger Sleeve, en slags fingertuta för svettiga mobilspelsessioner. Till skillnad från handskar, som täcker hela handen, träs Razers tygtuber endast över valfria fingrar. Den som tidigare slirat fram över skärmglaset eller kanske fått totalstopp mitt i en viktig sveprörelse kan därmed ta kontroll över situationen och peta hem vinsten igen.

razer-gaming-finger-sleeve-usp3-desktop.jpg
razerfingies2.png
razer-gaming-finger-sleeve-usp3-desktop.jpg

Specifikationer

Material

60% nylon
35% silverfibertyg
5% spandex

Storlek

2,1 cm × 4,5 cm (+/- 1 cm)

Tjocklek

Cirka 0,8 mm

Färg

Svart och neongrön

Tvättråd

Endast handtvätt

Pris

11,99 euro

Fingertutan tillverkas i en blandning av nylon och spandex för att passa de flesta fingrar. Tygtuben nyttjar även silverfibertyg, vars högre ledningsförmåga bidrar till kompatibilitet med de flesta pekskärmar. Någon trådtäthet anges inte, men materialet har en tjocklek på knappa 0,8 mm. Tack vare en luftig kvalitet och svettabsorberande egenskaper ska fingrarna hålla sig behagligt svala och på precis lagom friktion – även i stridens hetta.

Woven with highly conductive silver fiber, each sleeve enhances touch sensitivity and response while reducing friction, ensuring an agile, intuitive gaming experience for maximum accuracy.

Fingertutorna finns i Razers traditionella färgkombination som är svart med neongröna detaljer. De är tillgängliga i Razer Store och säljs parvis med prislapp om 11,99 euro, motsvarande cirka 125 kronor. Den som vill utrusta båda händer får därmed räkna med minst 625 kronor för att klä samtliga tio fingrar.

Skulle du vinna fler mobilspel med Razers fingertutor?