Tidigare i veckan lanserades Amazon Prime i Sverige. Det handlar om en prenumerationstjänst för 59 kronor, vilket ger fria hemleveranser, tillgång till Prime Video, Prime Gaming och exklusiva erbjudanden. Nu kontrar Webhallen genom att erbjuda fri frakt på alla leveranssätt och det utan en prenumerationsavgift.

Webhallen har fri frakt på alla leveranssätt! Med våra leveranspartners Instabox, Budbee och Airmee kan vi dessutom i många fall leverera paket redan samma dag. Skriv in ditt postnr i kassan för att se hur vi kan leverera hem till dig. Läs om resp. leveranssätt här nedan för att se när du kan få ditt paket. Gäller på hela sortimentet!

I ett SMS-utskick till kunder är budskapet "Nu lanserar vi ALLTID FRI FRAKT. HEM TILL DIG.". Det här framgår även på webbutikens sida för leveransvillkor, där det även klargörs att det gäller hela sortimentet. Detta att jämföra med Amazon, vars erbjudande om fria leveranser enbart gäller produkter med Prime-märkning.

Vad som gör Amazon Prime speciellt vid sidan om fria leveranser är löftet om snabba leveranser på 1–2 dagar. Samtidigt är Amazon i full färd att bygga ut kapaciteten för samma dag-leverans i Sverige, något som i nuläget endast är tillgängligt i Stockholm med omnejd. Webhallen anger 0–3 dagar beroende på fraktalternativ och att möjlighet till samma dag-leverans finns med Budbee och Airmee i Stockholm, förutsatt att ordern läggs innan klockan 11:00.

Besök Webhallens webbplats för mer information om de olika fraktalternativen.