Skrivbord och datorskärm i rätt höjd, en bekväm stol och en mus som sitter som handen i handsken. Det är viktiga komponenter i en sann nördhörna. Det är dock långtifrån självklarheter för andra, som av ett eller annat skäl ständigt är på språng med bärbar gaming-dator i högsta hugg. Eller varför inte för dig som ofta samlas på LAN tillsammans med dina vänner?

Till alla som är less på träsmak i röven och att sitta som en ostkrok visar Gigabyte på sitt tyska Twitter-konto en uppblåsbar stol, eller kanske mer korrekt fåtölj. Bolaget går inte ut med några detaljer om stolen, såsom om den kan användas som luftmadrass i en swimmingpool, men fördelen är uppenbar. Efter ett antal hundra djupa andetag är det du som är kung på LAN.

Utan några detaljer att gå på är det oklart huruvida Gigabytes banbrytande gaming-stol har några elektriska komponenter och är en potentiell brandfara. Om inte annat lär den som placerar bakdelen på gummitronen bli on fire och få rövsvett av sällan skådat slag. När Gigabytes senaste innovation lanseras och till vilket pris är ännu inte känt.

Vilket är ditt bästa tips för att slippa salt bakdel framför datorn? Dela med dig i kommentarerna!