Shoppingsugna teknikentusiaster får någonting alldeles extra att se fram emot när Webhallen gör en favorit i repris och firar in Black Friday på SweClockers. På torsdagen den 24 november är det dags att bänka sig framför tuben för en helkväll med erbjudanden, drops och massvis av nördigt tekniksnack.

SweClockers - Uppesittarkväll med Webhallen inför Black Friday [jlbOOctO2x8 - 1280x720 - 23m32s].png

Anton och Patrik överraskade tittarna i fjolårets Black Friday-stream. På torsdag klockan 23:00 är det dags för årets sändning.

På plats i studion är ingen mindre än Patrik Lind, community manager på Webhallen och tillika välkänd forumveteran. Han får sällskap av SweClockers alldeles egen Calle Vahlberg, som hittat ut från testlabbet och nu är på jakt efter gyllene fyndchanser.

Det blir insatta diskussioner om årets produktnyheter och en inblick i vad som händer bakom kulisserna hos Webhallen. Dessutom kommer Webhallen att ta med sig ett och annat exklusivt erbjudande för oss på SweClockers. Sändningen startar på torsdag klockan 23:00 och fortsätter fram till tolvslaget.

SweClockers och Webhallens livestream på Youtube

Vad står högst upp på SweClockers önskelista inför Black Friday? Passa på att diskutera årets kampanjer och önska erbjudanden i forumet!

Sponsras av Webhallen

Webhallen_logotype_RGB_BLUE.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Webhallen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.