Många spenderar arbetsdagarna framför datorn och vissa är mer lyckligt lottade än andra när det kommer till den tekniska utrustningen. En del arbetsgivare ger få eller inga valmöjligheter medan andra går hela vägen och erbjuder anställda att själva välja en passande datormodell.

Hur fungerar det på din arbetsplats och vad önskar du vore bättre i din egen bärbara jobbdator? Var med i omröstningen och diskutera i forumet!

Sponsormeddelande

Mobil prestanda som inte spräcker budgeten

Du behöver inte vara fast vid skrivbordet och inte heller din workstation. ThinkPad P15v Gen 3 överbryggar klyftan mellan bärbara datorer och avancerade mobila workstations, utan att för den sakens skull offra prestandan. Den drivs i det mest avancerade utförandet av processorer ur den tolfte generationens Intel® Core™ H-serie, och som tillval finns NVIDIA ® RTX-grafikkort samt ett ultraprestandaläge, som hjälper dig att klara de mest krävande uppgifter.

Läs mer om ThinkPad P15v Gen 3

Sponsras av Lenovo

lenovologo-pos-red.jpg

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Lenovo. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.