Bland Fractal Designs senaste chassimodeller återfinns Torrent, en något mer iögonfallande modell ställt mot det svenska bolagets annars nedskalade och minimalistiska designer. Här kombineras fokus på luftflöde med ett asymmetriskt galler i fronten och stora fläktar.

Fractal Design Torrent – ett väl genomfört chassi med högt luftflöde

När lådan lanserades under 2021 var det i val om svart eller vitt, där den senare var med svarta detaljer på insidan. Nu utökar Fractal Design Torrent-familjen med ännu en vit låda, som utöver ett helt vitt inre även bestyckas med lite RGB-disco.

Torrent_White_RGB.png

Utöver ny färg är det inga större skillnader vad gäller själva datorlådan. Likt tidigare är det ett öppet och bart inre som gäller, utan täckplåt för nätaggregat i botten och med plats för lagring bakom moderkortsplåten. Skillnaden blir utöver färg istället fläktarna, som byts mot färgglada alternativ ut bolagets Prisma-serie.

Det nya alternativet anländer till alla storleksvarianter, inklusive minstingarna Compact och Nano. Alla tre finns att beställa hos svenska återförsäljare, där prislappen för närvarande ligger på 3 090 kronor för den fullstora versionen. För Compact och Nano landar det på 2 190 respektive 1 829 kronor.