Många har nu ersatt de mekaniska hårddiskar som förr var en given del i datorn. Priserna för tillräckligt stora SSD-enheter har nämligen dalat, samtidigt som prestandafördelarna är stora och de blir hela tiden större. Med nykomlingen Fury Renegade stegar Kingston ännu närmare taket för PCI Express 4.0-protokollet, något som firas med en quiz.

Hur bra koll har du på SSD-enheter i största allmänhet och M.2-anslutna sådana i synnerhet? Klicka igenom frågorna nedan och dela ditt resultat i forumtråden!

Sponsormeddelande

Kingston Fury Renegade vrider upp överföringshastigheterna

Med fyra banor PCI Express 4.0 når Kingstons senaste SSD-enhet upp till 7 300 respektive 7 000 MB/s i läs- respektive skrivsituationer. Under huven finns en färsk minneskontroller och 3D TLC NAND-minne, som kan packas tätt nog för 4 TB lagring. Fury Renegade finns i utföranden med och utan kylfläns och fungerar lika bra i en bärbar eller stationär dator, som i Playstation 5.

Läs mer om Fury Renegade på Kingstons webbplats

Sponsras av Kingston
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Kingston. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.