Surrande hårddiskar är på väg till historieböckerna och framtiden stavas SSD, åtminstone för den som är på jakt efter hög prestanda. Nya SSD-enheter slår ständigt nya hastighetsrekord och gränserna flyttas stadigt fram även när det kommer till mängden lagringsutrymme.

Allt handlar dock inte om prestandasiffror. Kingston vill därför undersöka vad som är viktigast när SweClockers införskaffar SSD. Var med i omröstningen och diskutera i forumet!

Sponsormeddelande

För gamers, entuasiaster och prestandajägare

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD är lagring för entusiaster som vill ha det bästa. Tack vare den nya kontrollern med stöd för Gen 4x4 NVMe i kombination med 3D TLC NAND uppnås skyhöga prestandasiffror, eller vad sägs om upp till 7 300/7 000 MB/s läs- och skrivhastigheter och hela 1 000 000 IOPS för exceptionellt låga laddningstider. Uppgradera nu och flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom gaming, streaming och videoinspelning.

Läs mer om Kingston FURY Renegade SSD

Sponsras av Kingston
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Kingston. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.