Efter att Blizzard presenterade Diablo IV under Blizzcon 2019 har spelare suktat efter spelseriens fjärde titel. I juni är det äntligen dags att puckla på demoner ordentligt, men innan dess ska spelet betatestas ordentligt. Nu berättar Blizzard att ett öppet betatest drar igång om en månad, mellan den 24 och den 26 mars. De som förbokar får spela lite tidigare, från den 17 till den 19 mars.

Diablo IV anländer den 6 juni

Testet är öppet för både PC och konsoler och i spelväg erbjuds spelets prolog samt första akt, vilken utspelar sig i området Fractured Peaks. Spelare får utforska hela området fritt och maximala level som går att nå ska ligga på 25. Specifikt vilka klasser som är tillgängliga under testet är för tillfället okänt. Mer information om vad betatestet erbjuder väntas dyka upp den 28 februari, då utvecklarna anordnar en stream med fokus på betatestet.

Diablo IV släpps den 6 juni till PC, Playstation 5, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series X/S. Spelare som köper de mer exklusiva versionerna av spelet, både fysiskt och digitalt, får möjlighet att smygstarta och dra igång äventyret fyra dagar tidigare.

Hur sugen är du på Diablo IV?