Det har varit en fullspäckad vecka på SweClockers. Komplett har nämligen dragit igång massvis av roliga aktiviteter, som nu leder fram till den stora finalen i Bonanza Live. På plats i studion väntar programledaren Jakob Vastamäki, som tillsammans med Kompletts Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare.

k_geekweek_q323_premier.png

Tävlingsvinster i Komplett Bonanza Live

Upplägget är enkelt. Under veckan har alla medlemmar haft möjlighet att delta i fem tävlingar, svara på frågor och lämna sina telefonnummer. Nu ska lika många vinnare få chansen att snurra på lyckohjulet i direktsändning och förhoppningsvis kamma hem riktigt fina tävlingsvinster.

Dessutom kommer Komplett att krydda direktsändningen med smaskiga erbjudanden. Varje vinnare får nämligen öppna en hemlig låda med en trevlig present till tittarna. I vanlig ordning gäller det samtidigt att vara beredd med avtryckarfingret, för erbjudandena gäller endast ett begränsat antal produkter och kan snabbt ta slut.

Häng med i streamen med start fredag den 29 september klockan 19:00. Vi ses i Komplett Bonanza Live!

Komplett Swec-Bonanza – Start fredag klockan 10:00!

Komplett SweC-Bonanza är en exklusiv specialkampanj som är riktad till alla medlemmar på SweClockers. Här plockas godbitar ur sortimentet till ett "gött pris" på något av det som entusiasterna önskar sig. Utbudet baseras delvis på önskemål från forumet. Prata om deals, ställ frågor och häng med i diskussionerna.

Swec-Bonanza på Komplett.se

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndag till söndag!

Till Komplett Geek Week

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.