Clix 2 är precis som namnet antyder en uppföljare till Clix och har en 2,2 tum stor skärm med upplösningen 320 gånger 240 pixlar samt en batteritid på 25 timmar. Man kommer att kunna använda sig av både mtp- och ums-protokollet för filöverföring. Clix 2 kommer med antingen 2, 4 eller 8 gigabyte flashminne.

X20 är en modell som till viss del liknar Clix 2 men har ett scrollhjul, inbyggd högtalare och plats för ett mini sd-kort.

W10 är en riktigt avancerad pjäs som använder sig utav Windows CE 5.0 som operativsystem och har en 3 tum stor skärm i upplösningen 480 gånger 272 pixlar och stöd för trådlöst nätverk.

T50/T60 liknar den äldre Ifp-100 serien med sin triangelform. T50 drivs av ett aa-batteri och har en batteritid på hela 53 timmar, medan T60 använder sig av ett aaa-batteri och har därmed en lite sämre batteritid på 20 timmar. Spelaren har antingen 1, 2 eller 4 gigabyte minne, en 1 tum stor färgskärm, fm-radio

B20 är en modell som har en inbyggd tv-mottagare, men den tar bara emot i t-dmb formatet vilket gör att den inte är aktuell för Sverige.

Mplayer är en liten designspelare som ser ut som Musse Pigg (!) där öronen används för att styra spelaren. Den saknar skärm och kan bara spela mp3-filer.

När dessa modeller kommer till Sverige och till vilket pris verkar i dagsläget vara okänt, men helt klart är att Iriver kommer att vara mycket konkurrenskraftiga med alla dessa modeller.

Källa: Anything But Ipod.