Nyheter

28 250 artiklar i arkivet
16

Embracer vill ha rättigheterna till Sagan om ringen

Svenska speljätten Embracer vill köpa upp Middle-earth Enterprises, som äger rättigheterna till Sagan om ringen och Bilbo – En hobbits äventyr.

13

Intel Arc A380 billigare än Radeon RX 6400

Om mindre än en vecka finns Intel Arc A380 att köpa i Nordamerika, med en prislapp som stannar en bit under den jämförbara rivalen från AMD.

27

Försäljning av hårddiskar minskar med 15 procent

En rapport för årets andra kvartal visar att försäljningen av hårddiskar minskar. Samtidigt är den levererade lagringskapaciteten stabil.

6

Logitech släpper hörlurar till Meta Quest 2

Logitech vill förbättra ljudupplevelsen för användare av VR-headsetet Quest 2 genom att lansera hörlurstillbehöret Chorus.

52

Sony kan ha PC-launcher på ingång

Indikationer om att Sony har en Playstation-launcher på gång till PC har hittats i samband med nya Spider-Man Remastered.

22

Skrivbordet Lumina Desk är försett med OLED-skärm

Lumina Desk ger användare mer skärmyta tack vare en inbyggd OLED-panel på 24 tum.

42

AMD avtäcker Ryzen 7000 den 30 augusti

AMD tar bladet från munnen och bekräftar det officiella datumet för avtäckandet av processorerna i Ryzen 7000-serien, där dessa ska presenteras under ett livesänt evenemang.

48

Android 13 släppt skarpt

Efter månader av utvecklarversioner och betatest har Google nu släppt Android 13 skarpt till Pixel-telefoner.

27

AMD uppges försena lanseringen av Ryzen 7000

Mitten av september blir slutet av september när det röda laget påstås vilja krascha Intels avtäckande av Core 13000-seriens processorer.

76

Samsung Odyssey Ark är böjd jätteskärm med extra allt

Ljusstark panel, hög upplösning, vertikalt läge och en kraftig krökning är några av egenskaperna som Samsung lyfter fram hos det påkostade flaggskeppet.

52

Intel överger DirectX 9 – ska använda emulering

Med händerna fulla med problem väljer Intel att inte längre stödja det äldre DirectX 9. Istället ska funktionaliteten bibehållas med hjälp av emulering.

57

Microsoft: "Playstation 4 sålde dubbelt så bra som Xbox One"

Efter att inte pratat om säljsiffror på flera år bekräftar Microsoft att Xbox One såldes i hälften så många exemplar som Playstation 4.

37

Samsung 990 Pro med PCI Express 5.0 dyker upp i databas

Till hösten väntas det koreanska bolaget släppa lös nästa generations SSD-enheter för konsumenter, där paradnumret är högre överföringshastigheter tack vare PCI Express 5.0.

74

LG Display vill krympa OLED-monitor till 20 tum

LG Display vill göra OLED-paneler tillgängliga i ännu fler storlekar och planerar att visa upp en OLED på 20 tum innan årets slut.

51

AMD Ryzen 7000 syns i webbutik

Det återstår en månad innan Ryzen 7000 enligt uppgift finns på hyllorna, men en kanadensisk återförsäljare listar redan nu en framtida processorkvartett.