Under förra månaden anordnade bredbandsleverantören Ownit en ny tävling för SweClockers medlemmar, där dessa fick i uppdrag att hitta på en ny tilläggstjänst, så kallad Value Added Service (VAS). Efter noggrann övervägning har nu en vinnare utsetts, som belönas med ett Geforce GTX 1080 Ti.

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Jaco8

Vore häftigt om man kunde aktivera en orimligt hög nedladdningshastighet under en begränsad tid, till exempel 1-2 timmar / månad. Perfekt om man ska ladda ned ett spel på 45 GB, som jag gjorde häromdagen. Som engångstjänst kanske det är värt några tior. Och sen ingår det alltid en "turbo" per månad.

Vinnaren i tävlingen är medlemmen Jaco8, som föreslår en turbo-funktion som ett tillägg till bredbandet. Detta skulle fungera så att användaren kan få högre nedladdningshastighet när detta behövs under en kortare period, exempelvis vid nedladdning av spel. Funktionen skulle även gå att köpa separat för en mindre summa. Ett stort grattis till vinnaren önskar SweClockers!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.