I samarbete med Cooler Master lanserade SweClockers för drygt två veckor sedan en tävling med fokus på förevigande av gamingaktiviteter på oväntade platser. Med bidrag som täckt spelande i allt från hönshus till Carrera Cup-Porschar är det nu dags att avslöja tävlingens vinnare.

På spel står tre paket med Cooler Masters nya chassi Masterbox NR200P som bas, vilket markerar företagets återtåg till mini ITX-formfaktorn. Inkluderat i chassit är detaljer såsom riser-kabel för PCI Express, dubbla fläktar ur företagets Sickleflow-familj, verktygsfria fästanordningar samt sidopaneler i både glas och stål. Utöver chassit får vinnaren ett SFX-nätaggregat, medan prylpaketen för både första- och andraplatsen utökas med spelmusen MM711.

gaming på boj.jpg

1:a plats: p.lindblom

Simracing på racingbana.jpg

2:a plats: mstangberg

Gaming på ö.jpg

3:e plats: Hox

Tävlingsvinster och vinnare:

Vinst

Värde

Vinnare

1:a pris

Cooler Master Masterbox NR200P
Cooler Master V Gold SFX
Cooler Master MM711

Cirka 3 000 kronor

@p.lindblom

2:a pris

Cooler Master Masterbox NR200P
Cooler Master MM711

Cirka 1 800 kronor

@mstangberg

3:e pris

Cooler Master Masterbox NR200P

Cirka 1 100 kronor

@Hox

De av SweClockers och Cooler Master utsedda vinnarbidragen lyckades kombinera kreativitet med god känsla för estetik, samt inte minst extrema platser. På en god tredjeplats återfinns @Hox mitt i en gamingsession med hjälp av solpaneler på en kobbe.

Strået vassare ansågs @mstangberg och hans bidrag vara, där simracing bokstavligen togs till racingbanan – men det absoluta vinnarbidraget ansågs ändå @p.lindblom stå för, där kombinationen laptop och pelarboj denna gång gick vinnande ur tävlingen.

SweClockers och Cooler Master gratulerar vinnarna och tackar alla tävlande för den här gången.

Vinnarna kontaktas genom forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara. Om svar uteblir väljs en ny vinnare.