Amerikanska Razer har många hårdvarusträngar på sin lyra och är kanske mest välkänd för en uppsjö datortillbehör såsom tangentbord, möss och hörlurar. Företaget storsatsar därtill även på påkostade bärbara datorer i Razer Blade-serien, där aluminiumchassi och komponenter kapabla för spel och produktivitet är gemensamma nämnare för de olika modellerna.

I 17-tumsformat finns flaggskeppet Razer Blade Pro 17, som kan konfigureras med åttakärnig Intel Core i7-processor, Nvidia Geforce RTX 2080 Super och 300 Hz-skärm. Andra änden av storleksspektrumet innehåller Razer Blade Stealth 13 – en nätt 13,3-tummare med dedikerad grafik och fyrakärnig processor. För att uppmärksamma datorfamiljen bjuder nu Razer in till kreativ tävling med två paket prima kringutrustning i potten, som tillfaller två vinnare.

De två vinstpaketen:

Viper Ultimate-[2019] Studio Shot (3).jpg

Viper Ultimate

Gigantus V2_[2020] Studio Shoot (8).jpg

Gigantus V2

Razer BlackShark V2 [2020] Product Image 2_low.jpg

Blackshark V2

Produktnamn

Produkttyp

Värde

Viper Ultimate
Gigantus V2 Medium
Blackshark V2

Mus
Musmatta
HeadsetTävlingsinstruktioner:

För en chans att vinna ska du bygga din egen Razer Blade-dator och detta i valfritt material. Oavsett om det handlar om en prototyp av cement, kartong, kakdeg, lera eller tandpetare gäller det att imponera på SweClockers medlemmar och Razer. Efter tävlingens slut röstar medlemmarna nämligen fram favoriten bland hemmabyggena, medan Razer väljer den andra vinnaren.

razer-blade-stealth-2020-gallery-03.jpg
blade15-2020-gallery-01.jpg
blade15-2020-gallery-03.jpg
blade15-2020-gallery-02.jpg
 • Ta inspiration från produktbilderna ovan och bygg din egen Razer Blade i valfritt material.

 • Visa ditt konstverk i bildform i artikelns kommentarstråd.

 • Invänta resultatet från medlemmarna och Razer.

Tävlingen pågår fram till den 30 september och i samband med detta publiceras en artikel med finalisterna samt en omröstning öppen för SweClockers medlemmar. De två vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett kostnadsfritt medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

 • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

 • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

 • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare utses av en jury bestående av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer

I samarbete med Razer

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Razer. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.