Danska Steelseries har ett långt förflutet inom branschen för kringutrustning och är kanske extra kända för musmattor och möss, där datormössen i serierna Sensei och Rival är närmast ikoniska. Trådlösa möss har blivit allt vanligare men av latensskäl har övergången för spelmöss varit långsammare. Steelseries löser latensfrågan genom kommunikationstekniken Quantum 2.0 och genom en tävling för SweClockers medlemmar uppmärksammar de nu att Rival 3 tagit steget över till trådlöst.

Vinstpaket:

#

Produkt

Värde

1

Rival 3 Wireless
Qck Prism 3XL


ca. 1 149 kr

2

Rival 3 Wireless
Qck Prism 3XL


ca. 1 149 kr

3

Rival 3 Wireless
Qck Prism 3XL


ca. 1 149 kr

Steelseries Rival 3.jpg

Rival 3 Wireless

Prism 3XL.jpg

Qck Prism 3XL mäter in på rejäla 1 220 × 590 mm

Tre vinstpaket står på spel, som alla innehåller den färska Rival 3 Wireless-musen och den RGB-gnistrande jättemusmattan Qck Prism 3XL. För att ha chans att vinna ett paket måste du pricka in rätt svar på Rival 3 Wireless-frågesporten nedan, och därtill kröna den rätta raden med ett exceptionellt svar på utslagsfrågan.

Om Rival 3 Wireless:

Utöver en sladdlös spelupplevelse utan fördröjning erbjuder Steelseries Rival 3 Wireless en mer mångsidig Bluetooth 5.0-anslutning, och på resande fot kan 2,4 GHz-dongeln för Quantum 2.0 förvaras under skalet. Under skalet finns också musens två AAA-batterier, som med långsammare Bluetooth- eller energieffektivitetsläge ska räcka för mer än 400 timmars aktivt användande.

Rival 3 Wireless.jpg

Den optiska sensorn är anpassad för trådlösa möss och har namnet Truemove Air, där specifikationerna talar om justerbar känslighet på mellan 100 och 18 000 CPI. I sann Rival-anda är musen utöver höger-, vänsterklick och klickbart rullhjul utrustad med två tumknappar, och på undersidan finns en knapp för att byta mellan Bluetooth- och Quantum-läge. Musen är främst tillverkad av ABS-plast och på undersidan finns avslutningsvis PTFE-fötterna, som svarar för bra glid.

Fler ledtrådar till frågesporten står att läsa på produktsidan. Tävlingen är öppen till och med den 2 november år 2020. En jury väljer därefter tre vinnare bland de som fått alla rätt och trion kontaktas genom forumets PM-system. Stort lycka till!

Sponsras av Steelseries

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Steelseries. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.