I Kompletts sortiment finns det mesta för teknikentusiasten – oavsett om en TV-apparat, skrivbordsstol eller nya datorkomponenter eftersöks. För den som inte vill eller har tid att snickra ihop en egen dator finns dock Kompletts kanske mest välkända utbud: färdigbyggda speldatorer i alla möjliga pris- och prestandaklasser.

Samtliga datorer levereras färdigbyggda med Windows förinstallerat, och när användaren slår igång datorn möts denne av en skrivbordsbakgrund signerad Komplett. I just detta ärende vänder sig nu Komplett med en utmaning till SweClockers medlemmar. Bakgrundsbilden är i behov av en uppgradering, och för de tre medlemmar som skapar de bästa bilderna väntar påkostade vinster.

Komplett PC vinst 2.jpg

Förstapris: Valfri Komplett PC för 15 000 kronor.

Komplett skärm vinst + presentkort.jpg

Andrapris: AOC-skärmen CU34G2X/BK och 2 000 kronor i presentkort.

Komplett Skärmvinst.jpg

Tredjepris: AOC-skärmen CU34G2X/BK

Tävlingsvinster:

För att ha chans att kamma hem någon av priserna, och därtill få äran att pryda Komplett PC:s virtuella skrivbord i minst ett år framöver, krävs alltså att du från grunden skapar en stilig bild. Kompletts logotyp måste finnas med i bilden och materialet hämtas här. I övrigt ska alla delar av bilden vara skapade av dig.

Den 15 november går slutsignalen för tävlingen och alla bidrag publicerade i den tillhörande tråden samlas ihop och skickas till Komplett, som sedan väljer ut de tio bästa alternativen. SweClockers medlemmar får sedan makten att utse vinnaren i en omröstning. Fullständiga tävlingsregler och villkor står att läsa nedan. Stort lycka till!

Komplett-Wallpaper-2018---Flintknoppen.jpg

SweClockers @Flintknoppen vann 2018 års upplaga av tävlingen, och nu är det dags för medlemmarna att skapa en ny bild.

Tävlingsregler:

 • Gör en egen skrivbordsbakgrund på temat Komplett i upplösningen 7 680 × 4 320 pixlar. Kompletts logotyp måste givetvis vara med i motivet på något vis.

 • Allt material måste skapas från grunden. Bortsett från logotypen är det inte tillåtet att "låna" bilder eller grafik från andra.

 • Var med i tävlingen genom att lägga upp ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

 • Du behöver kunna tillhandahålla arbetsfilen (exempelvis PSD eller AI) och andra original som använts för att skapa bidraget. Spara alla filer.

 • Bidragen får inte innehålla signatur eller vattenstämpel.

 • Vinnaren utses av medlemmarna genom röstning i en separat artikel.

 • Komplett förbehåller sig rätten att välja en vinnare om bidraget inte anses följa de grafiska riktlinjerna för varumärket och logotypen.

 • Komplett Group med dotterbolag förbehåller sig rätten att fritt använda alla inskickade bidrag i kommersiellt syfte.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Det tas inte ut några avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett kostnadsfritt medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

 • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

 • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.