Återförsäljaren tillika systembyggaren Komplett håller liv i traditionen att i tävlingsform vända sig till SweClockers medlemmar, när det vankas ny bakgrundsbild till Komplett PC-datorerna. För en tid sedan kickades 2020 års upplaga av tävlingen igång och för trion som når pallen väntar dator värd upp till 15 000 kronor, påkostade skärmar och ett presentkort.

Tävlingsvinster:

I den tillhörande tråden visar SweClockers medlemmar prov på stor kunskap inom allt från 3D-modellering till vektorgrafik och Photoshop, men alla kan inte vinna. Nu har Komplett utsett elva bidrag som får tampas om priserna, och makten lämnas härmed över till forumet. Kika på kandidaternas bidrag nedan och lägg din röst på favoriten! Omröstningen pågår till och med den 6 december.

Förstaplatsen innebär även att bilden kommer att pryda skrivbordet på tiotusentals Komplett PC i minst ett år framåt. Vinnartrion presenteras i en separat artikel efter avslutad omröstning, men kontaktas även genom forumets system för meddelanden (PM).

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.