Nördighet är en gemensam nämnare för alla SweClockers medlemmar, men den kan uttryckas på många olika sätt. I Kompletts sortiment finns det mesta som spel- och teknikfantasten kan tänka sig och nu bjuder företaget in SweClockers till en tävling som går just i nördighetens tecken, med priser till ett värde om över 12 000 kronor i potten.

När det kommer till kreativitet är danska plastklossar givetvis ett av de bästa sätten att skapa. Detta tar Komplett fasta på med tävlingsmomentet, som kort och gott innebär att skapa ett nördigt bygge av Lego – digitalt eller fysiskt. Därmed delas tävlingen in i två klasser; de digitala projekten gör upp i en strid och de fysiska i en annan.

Komplett legotävling priser.jpg

Tävlingsvinster:

Placering – kategori

Namn

Värde

Förstaplats – fysiskt

Presentkort
Logitech G Pro X Gaming Headset
Bonus-tillägg

4 000 kr
1 200 kr
+500 kr

Andraplats – fysiskt

Presentkort
Logitech G Pro X Gaming Headset

2 000 kr
1 200 kr

Förstaplats – digitalt

Presentkort
Bonus-tillägg

2 000 kr
+500 kr

Andraplats – digitalt

Logitech G Pro X Gaming Headset

1 200 kr

Första- och andraplatstagarna belönas oavsett genre, men priserna för den som dammar av Lego-lådan är mer högoktaniga och vinnaren belönas med 4 000 kronor i presentkort samt Logitechs G Pro X Gaming Headset. Tvåan får samma headset i sällskap av presentkort på halva beloppet. På den digitala sidan får vinnaren också saftiga 2 000 kronor i presentkort, medan silverplatsen får nämnda hörlurar.

När det gäller de två förstaplatserna står Komplett också redo med en extra femhundring till presentkorten, för den som antar utmaningen att få med företagets familjära logotyp i bygget. Utmaningen är helt valfri och krävs inte för att kunna kliva högst upp på prispallen, men belönas alltså med både större presentkort och givetvis extra applåder.

148774629_488843675843163_8805553607265940182_n.jpg

I forumet visar @Fluf prov på mästerliga förmåga att förmedla nördighet genom Lego.

Tävlingsregler:

 • Bild på bygget tillsammans med en handskriven lapp med ditt användarnamn

 • Används digital version skall nickname framgå, i legoform

 • Bygget skall vara gjort på egen hand, d.v.s. inte Legos färdiga alternativ med bygginstruktioner

 • Var med i tävlingen genom att lägga upp ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

 • Komplett Group med dotterbolag förbehåller sig rätten att fritt använda alla inskickade bidrag i kommersiellt syfte.

Tävlingen förlängs en vecka – nytt slutdatum 12 mars

I forumtråden syns att många är intresserade av att konsultera den gamla legolådan eller montera digitala klossar, men att tiden är lite knapp. Därför flyttas tävlingens sista dag fram till fredag den 12 mars klockan 23:59.

För dig som bygger digitalt ska Lego Digital Designer eller Studio.io användas. Plocka fram de kreativa verktygen, dina nördigaste idéer och sätt igång med byggandet! Tävlingen rullar till och med den 5 mars 12 mars och därefter väljer Komplett ut de fyra segrande bidragen. Stort lycka till!

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer