Långskepp, stridsyxor och plundringståg är aspekter som alla osar vikingatid, men L33T Gaming överför den tusenåriga andan till modern tid. Precis som det nördiga företagsnamnet förslår handlar om dator- och spelsvängen, där namn och logotyper som andas nordisk mytologi pryder ett brett sortiment av tillbehör för den spelintresserade.

Nu vill L33T Gaming locka fram vikingarna från SweClockers forum och gör så genom att fresta med två påkostade tillbehörspaket, som tilldelas tävlingens två bästa bidrag. Kort och gott är uppdraget att du ska ta en bild på dig själv när du på valfritt sätt maxar vikinga-auran – utklädd eller ej spelar ingen roll. Publicera bilden i den tillhörande forumtråden.

Content_mice2_400x1600px-1.png
Product_chairs_400x1600px2-2.png
Product_headset_400x1600px-1.png

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Valfri gamingstol
Valfri mus
Valfritt tangentbord
Valfritt headset
Titeln "Viking" på SweClockers
Totalt:

1 799 – 3 899 kr
349 – 749 kr
649 – 849 kr
449 – 999 kr
-
3 200 – 6 000 kr

2

Valfri mus
Valfritt tangentbord
Valfritt headset
Totalt:

349 – 749 kr
649 – 849 kr
449 – 999 kr
1400 – 2600 kr

Den som skakar fram mest viking ur kroppen belönas med inte mindre än fem priser, där titeln "Viking" i SweClockers forum är en del. L33T Gaming står för de fyra resterande och låter vinnaren välja en valfri gamingstol, spelmus, tangentbord och ett headset. Tre hårda paket bjuds vikingen på andraplats, som får valfri mus, ett tangentbord samt ett headset.

Tävlingen pågår till och med den 19 mars och därefter väljer en jury från L33T Gaming ut vinnarduon, som sedan tillkännages i en separat artikel. Stort lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
l33t-logo.png

Sponsras av L33T Gaming

Denna artikel produceras i samarbete med L33T Gaming som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.