Under det senaste året har allt fler arbetat och studerat på distans och behovet av att dela information med kollegor och studenter har aldrig varit större. De många molntjänsterna är en lösning, medan nätverkslagring i hemmet i form av en NAS-enhet, kan erbjuda samma funktionalitet – ofta med bättre prestanda och alltid med större kontroll.

Välrenommerade Synology har ett stort gäng NAS-enheter i sortimentet, där allt från enkla varianter för en ensam hårddisk till lagringslådor för serverskåp står att finna. Med just distansarbete som tema bjuder nu Synology in SweClockers medlemmar till en bildtävling med den smidiga instegs-NAS:en DS220j i potten.

Tävlingsvinst: Synology DS220j (värde cirka 1 900 kronor)

Synology vinst.jpg

DS220j är en enklare NAS-enhet med plats för två SATA-anslutna hårddiskar i 3,5-tumsformat där en fyrakärniga Realtek-processor och 512 MB primärminne driver det strömsnåla systemet, som specificeras till ett effektuttag strax över 12 watt vid användning. I anslutningsväg har lådan Gigabit Ethernet och två USB 3.2 Gen. 1 (5 Gbps). På mjukvarufronten syns Synology Diskstation Manager med applikationer för exempelvis filhantering och media.

Ta en bild av ditt distansarbete och var med i tävlingen!

För att ha chans att vinna DS220j behöver du ta en bild av dina studier eller jobb på distansförlagd ort. Publicera ditt alster i tävlingens tillhörande kommentarstråd. Skönast bild vinner! Har du inget jobb eller skola som görs från hemmet? Låt kreativiteten flöda och gestalta det ändå.

Tävlingen pågår till och med den 30 april. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
synology_logga.PNG

Sponsras av Synology
Denna artikel produceras i samarbete med Synology som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.