Ribban för snabba primärminnen och SSD-lagring har de senaste åren nått nya höjder, sistnämnda särskilt med introduktionen av PCI Express 4.0. Med en tävling på temat slår den välrenommerade tillverkaren Patriot ett slag för Viper-serien. I prispotten ligger Viper VP4100 på 1 TB, som med kommunikation över PCI Express 4.0 klarar läsningar och skrivningar i 5 000 respektive 4 400 MB/s. Därtill kammar vinnaren hem 16 GB DDR4 i form av Viper 4 Blackout i 3 000 MHz.

Prispaket

VP4100_K.jpg
Viper_4_Blackout_H.jpg

Tävlingsvinst

Utöver schyssta specifikationer följer de två produkterna ett gemensamt estetiskt tema som sticker ut från den RGB-prydda massan. Här gäller istället inslag av stilfull mörk aluminium, som hos både primärminne och SSD därutöver hjälper till med att hålla temperaturerna låga. Den avskalade estetiken och goda prestandan ligger till grund för tävlingsmomentet.

Tävlingsinstruktioner

Du ska med maximalt 75 ord formulera en text som sätter fingret på Viper-seriens diskreta utseende och goda prestanda. En dikt, ett rim, en kompakt novell eller ett säljande manus – du väljer texttyp helt själv och visar ditt alster i den tillhörande forumtråden. Det vassaste bidraget plockar hem vinstpaketet!

Tävlingen pågår till och med den 13 maj. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer

Sponsras av Patriot

patriot.png

Denna artikel produceras i samarbete med Patriot som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.