Sedan ett drygt år tillbaka har möten på distans och arbete från hemmakontoret blivit vardag för många, en arbetssituation som ger större möjlighet att anpassa utrustning och miljö efter eget tycke och smak. Med detta i åtanke drog Synology igång en NAS-osande tävling i mitten av april, där tävlingsmomentet helt enkelt var att plåta sin verkliga (eller konstruerade) arbetssituation.

I den tillhörande forumtråden visar SweClockers medlemmar allt från imponerande lösningar med ohemult stor skärmyta och digitalt möte från traktorn, till portabelt kodande i solen och datormekande på långt avstånd. Genom att blanda jobb och hemmavistelse på ett sätt som ger en trivsam miljö för hela familjen, kniper @Darkling förstaplatsen och NAS-enheten Synology DS220j. Stort grattis!

3072-4096-max.jpg

"Det är rätt fantastiskt ändå att kunna ha lill-dockan med sig på jobbet, att gå mellan hem -> arbete -> hem med sekunders varsel och att kunna avlasta den som är föräldraledig om så bara för att få några minuter på toa för sig själv..." – @Darkling

Under skalet på den enklare DS220j-enheten finns plats för två 3,5-tumshårddiskar, medan den fyrakärniga Realtek-processorn bidrar till systemets blygsamma specificerade effektuttag på 12,5 watt vid användning. En perfekt liten låda för att ta hemarbetet till nästa nivå!

Synology vinst.jpg
synology_logga.PNG

Sponsras av Synology
Denna artikel produceras i samarbete med Synology som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.