Om en dryg vecka drar de digitala festligheterna på SweClockers Live! 2021 igång. För att möjliggöra firandet har vi tagit in en rad sponsorer, däribland återförsäljaren Inet som är ett välbekant ansikte i SweClockers gemenskap. Ansiktet utåt har under en längre tid varit maskoten Dr. Inet, som tagit ett kliv tillbaka till förmån för ett kretskort. För att alla ska lära känna den nya logotypen arrangerar Inet en tävling, där vinnarna presenteras under SweClockers Live! 2021.

Asus-ROG-Strix-RTX-3070-Inet.jpg

Tävlingsvinster

* Under SweClockers Live! 2021 bestämmer medlemmarna vilket av de tre vinnande bidragen som intar första platsen på prispallen.

Att det råder brist på grafikkort har inte undgått någon, och vad passar då bättre än chansen att vinna ett Asus Geforce RTX 3070 8 GB ROG Strix Gaming OC? Inget mindre än tre vinnare ska koras och dessa går vidare till en omröstning som pågår under SweClockers Live! 2021. Medlemmarnas favorit får utöver grafikkortet ett presentkort på Inet till ett värde om 2 500 kronor.

Allt du behöver göra för att vinna är att ta fram din kreativa ådra och göra en schysst bakgrundsbild med Inets nya logotyp. Hur du väljer att göra denna är helt upp till dig. Det kan vara en 3D-rendering, någonting skapat i Photoshop eller rentav bild på ett verkligt motiv du knäppt med kamera.

Tävlingsregler

 • Gör en skrivbordsbakgrund med valfritt motiv och Inets nya Circuit-logotyp. Logotypen finns att ladda ned på Inets webbplats och finns i flera varianter – valet är ditt vilken som ska användas!

 • Upplösningen för bakgrundsbilden ska vara 3 840 × 2 160 pixlar (16:9).

 • Allt material måste skapas från scratch. Bortsett från logotypen är det inte tillåtet att "låna" bilder eller grafik från andra.

 • Ladda upp bilden på valfri uppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

 • För att delta laddar du upp bidraget i den tillhörande diskussionstråden. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 26 maj. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Inet och avslöjas under SweClockers Live! 2021, där medlemmarna röstar fram vilket bidrag som intar första placeringen. Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer