Samsung är nyfikna på vad en riktigt duktig hobbyfotograf kan åstadkomma med den fyra linser och 108 megapixlar kraftfulla kameran i flaggskeppet Galaxy S21 Ultra 5G. Det är dags att presentera finalisterna i sommarens stora fototävling, som under de kommande veckorna ska tävla om välfyllda presentkort och titeln SweClockers bästa mobilfotograf.

Galaxy-S21-Ultra-Infographic_main.jpg

Efter många och långa överläggningar har juryn, som består av representanter från SweClockers, utsett fyra medlemmar till finalen. Alla får nu låna varsin Samsung Galaxy Ultra 5G med uppdraget att tävla i tre olika grenar: avstånd, reflektioner och perspektiv. Därefter är det upp till medlemmarna att rösta fram den bästa bilden i respektive kategori.

Vinnarna belönas med ett presentkort på 3 000 kronor från Inet per tävlingsgren, vilket innebär att det går att kamma hem ett totalt värde om hela 9 000 kronor. Nu återstår bara för finalisterna att flexa med Samsungs telefon och knäppa bilder som imponerar på SweClockers medlemmar i forumet.

Medlemmarna i finalen

henrikfotograf2.jpg

@Henrikfotograf

henrikfotograf.jpg

Henrik är 30 år, bor i Vänersborg och jobbar inom byggvaruhandeln. Mannen med det passande användarnamnet började sin fotografiska bana när han byggde sin första vattenkylda dator och stolt visade upp sitt verk i SweClockers Galleri, vilket väckte hans intresse för vackra bilder. Numera har han släppt slangen och fotar istället natursköna landskap för en trogen skara följare på Instagram.


dasich.jpg

@DasIch

dasisch.jpg

DasIch är 38 år, bor i Sollentuna och jobbar som inspektör. Som en av SweClockers tidigaste medlemmar är han en inbiten teknikfantast och började nörderiet redan med Commodore 64, för att sedan gå vidare till PC-datorernas förtrollade värld. Som grädde på moset är han utbildad inom digital grafik och har ett pixeltrimmat öga för detaljer.fossegrim.jpg

@Fossegrim

fossegrim.jpg

Vincent är 28 år, studerar i Lund och kommer ursprungligen från Linköping. Han är en utpräglad vintermänniska som drömmer om svalare breddgrader, eftersom hans stora passion är snowboardåkning och att fånga äventyren på bild. När han inte glider på snö eller är begravd i plugg spelar han spel, redigerar musik och mixar plattor.skidmark2.jpg

@Skidmark

skidmark.jpg

Stefan är 28 år, bor i Göteborg och jobbar som gymnasielärare inom engelska och historia. Vid sidan om att handskas med hormonstinna tonåringar gillar han att vidga sina vyer, upptäckta nya kulturer och fånga spännande platser på bild. Ursprungligen kommer han från Smålands obygd och odlar dessutom intressen som spel och musik.thumbnail_image-1.png

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung Sverige. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.