Efter att storfotograferna visat vad som går att åstadkomma med Samsung Galaxy S21 Ultra fortsätter sommaren på SweClockers med en ny tävling för alla medlemmar. Fånga dina bästa sommarminnen på bild och tävla om hela tio presentkort på tusen kronor vardera.

sam.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

1

1 000 kronor presentkort på Inet

2

1 000 kronor presentkort på Inet

3

1 000 kronor presentkort på Inet

4

1 000 kronor presentkort på Inet

5

1 000 kronor presentkort på Inet

6

1 000 kronor presentkort på Inet

7

1 000 kronor presentkort på Inet

8

1 000 kronor presentkort på Inet

9

1 000 kronor presentkort på Inet

10

1 000 kronor presentkort på Inet

9991014_0.jpg

Uppdraget är enkelt: Lägg upp dina bästa sommarminnen i SweClockers stora fototråd och försök överglänsa alla medtävlande på temat sommar och semester. Precis som tidigare är det tillåtet att använda valfri fotoutrustning, men ta det lugnt med redigeringen och förändra inte motivet på ett sätt som förfalskar bilden. Må bäste sommarfotograf vinna!

Tävlingsregler

 • Lägg upp dina bästa sommarbilder i SweClockers stora fototråd

 • Alla bilder som postas från och med den 8 juli till den 16 augusti ingår i tävlingen

 • Juryn kommer belöna de tio bästa och roligaste bilderna med varsitt presentkort till ett värde av 1 000 kronor på Inet

Tävlingen pågår till och med den 16 augusti. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

Denna tävling arrangeras av SweClockers i betalt samarbete med Samsung Sverige. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap. Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsvillkor:

Generella villkor

 • För att delta i tävlingen måste du fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige.

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss.

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Anställda hos SweClockers och Samsung Sverige liksom deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som (1) på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, (2) på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller varumärkesvärderingar, (3) i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller (4) SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra tävlingsbidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har fotograferat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna. Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandlingen av personuppgifterna och har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
samsung1.jpg

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung Sverige. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.