Nya arkitekturer, protokoll och tillverkningstekniker har de senaste åren haglat tätt på komponentmarknaden, där såväl grafikkort och processorer som primärminnen och SSD-enheter nått nya nivåer. För att fira prestandalyften som kommer med senaste snittets hårdvara bjuder den välrenommerade tillverkaren PNY in till en superhjältetävling. Prispotten utgörs av ett paket med just senaste snittets hårdvara hemmahörande i XLR8-familjen.

Tävlingsvinster

RTX3060-REVEL-DUAL-FAN.png
XLR8 SSD.png
1427-20200923021144.png

Rent konkret handlar det om mellanklasskortet XLR Geforce RTX 3060 Dual Fan som med 12 GB GDDR6-minne, kretsen GA106 och dubbla fläktar lovar en god spelupplevelse. SSD-enheten CS3140 har kapacitet på 1 TB och med PCI Express 4.0-stöd är läs- och skrivhastigheter på 7 500 respektive 5 650 MB/s, medan minnesfrekvensen för det 32 GB stora DDR4-paketet är rappa 3 600 MHz. Allt som krävs för att vinna priset är att skapa en superhjälte som är utrustad med XLR8-logotypen.

Tävlingsinstruktioner:

 • Framställ din superhjälte i valfritt redigeringsprogram, såsom Photoshop eller MS Paint

 • Framhäv hjältens superkraft och smycka med XLR8-logotypen

 • Publicera ditt mästerverk i den tillhörande forumtråden

För att hitta inspiration till din häftiga superhjälte står PNY:s webbsida till buds. Låt fantasin flöda, men kom ihåg att använda grundmaterial som du har rättigheter till! Skaparen till den bästa superhjälten belönas med hela komponentpaketet.

Tävlingen pågår till och med den 11 augusti. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
nzxt.png

Sponsras av PNY
Denna artikel produceras i samarbete med PNY som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.