Lugna promenader, svalkande glass, avkopplande dagar på stranden, utflykter till nya och tid tillsammans med vänner och familj – aktiviteterna som kan klämmas in på en sommar är många. När hösten väl anländer kan schyssta bilder underlätta för att minnas tillbaka på den härliga sommaren, och schyssta bilder råder det ingen brist på i SweClockers stora fototråd.

I början av sommaren avlöste Samsung en telefonorienterad fototävling med en variant för alla SweClockers-medlemmar. Sedan dess har bidragen strömmat in i fototråden. Det är tydligt att många medlemmar hittills har haft en mycket trevlig sommar och att minst lika många har öga för fina bilder. Efter otroligt hård konkurrens kammar tio fotografer hem varsitt presentkort om 1 000 kronor på Inet.

Samsung och SweClockers tackar för alla vackra bidrag och önskar vinnarna ett stort grattis! Luta dig tillbaka i solstolen och maxa sommarkänslan med bilderna nedan. Den stora fototråden innehåller många fler alster från vinnarna och från de som med en hårsmån missade topplacering, en tråd som är väl värd ett besök.

samsung1.jpg

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung Sverige. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.