Att bygga litet har väckt stort intresse och med välsvarvade produkter är det inte längre bara något som är exklusivt för de mest hårdnackade entusiasterna. Cooler Master har av många recensioner och användare att döma fått till en riktig fullträff på chassisidan, med modellen NR200P. Med tillägget "MAX" gör Cooler Master det omtyckta chassit mer lättarbetat, något som firas med tävling!

Cooler Master NR200P MAX.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

NR200P MAX

3 999 kronor

2

NR200P

cirka 1 299 kronor

3

NR200P

cirka 1 299 kronor

Datorlådan förse bland annat med en funktion där bakstycket helt kan demonteras för att enklare skruva fast grafikkortet. Den stora nyheten med NR200P MAX är dock att chassit ur kartong utrustas med skräddarsydd sluten vattenkylare med toppmonterad radiator, i sällskap av en Cooler Master V850 SFX Gold V2-nätdel, som har 80 Plus Gold-stämpel och effektklassen 850 watt. För att underlätta bygget ytterligare är kabel- och slanglängder anpassade efter lådan.

Ett NR200P MAX tar plats i den påkostade prispotten, som därtill innehåller två NR200P. De tre datorlådorna tillfaller lika många tävlingsdeltagare, som dels lyckas svara rätt på frågorna, dels levererar de vassaste önskemålen och motiveringarna kring vad som bör läggas till hos ett framtida chassi.

Tävlingen pågår till och med den 8 november. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

CM_Logo

Sponsras av Cooler Master
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Cooler Master. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.