Skärmarna glöder och lysdioderna tindrar i SweClockers tomteverkstad. Det är äntligen dags att presentera årets julkalender och som traditionen påbjuder blir det exklusiva erbjudanden och fina julklappar till den som tar på sig tomteluvan och tillsammans med alla oss på SweClockers bjuder upp till ett riktigt nördigt julfirande.

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

Andreas @AkP86 Persson har tecknat SweClockers Julkalender, som även finns som wallpaper.

SweClockers julpyntade datorhörna är fylld av spännande teknikprylar. I årets jultävling gäller det att skapa ett passande julrim, juldikt eller julsång om valfri pryl eller del av bilden.

Vinnare väljs ut och presenteras löpande i 23 kalenderluckor (utom en hemlis på julafton) och alla belönas med presentkort från välbekanta datorbutiker. Den som dessutom framför sitt eget bidrag på video och skickar in länken är med och tävlar om ett helt paket julklappar från Komplett.se.

Därutöver kan alla se fram emot ypperliga tillfällen att handla julklappar och uppgradera datorhörnan. Luckorna kommer nämligen också att fyllas med förmånliga kampanjer och erbjudanden på teknikdoftande godsaker, exklusivt för just SweClockers. Värm glöggen och var med!

Sponsormeddelande

komplett_priser.jpg

Komplett.se uppgraderar julkalendern med fler tävlingsvinster!

Den som ställer upp i tävlingen och framför sin egen julsång, dikt eller rim får även chansen att kamma hem ett storartat paket julklappar från Komplett med godsaker för en gamingfylld vinter. Vinnaren utses av juryn i slutet av december.

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

Tävling

Läs upp ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden och skicka in länken nedan för att vara med och tävla om Kompletts julklappspaket. Du behöver inte synas på bild.

ELLER

Skriv ett eget nördigt julklappsrim om valfri pryl på bilden.

Luckorna fyller vi med utvalda bidrag från communityt och varje utvald medlem vinner 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik.

Lycka till!

Tävlingen pågår löpande fram till den 22 december och vinnare börjar presenteras med start den 1 december. Vinnare utses av en jury från SweClockers och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM).