Sommaren är här och därmed är det också högsäsong för att fotografera – oavsett om det handlar om foto som hobby, eller för att föreviga sommarens vackra vyer, mat och aktiviteter. På detta tema bjuder Samsung på favorit i repris från förra året, med en somrig fototävling som löper fram till mitten av augusti. I prispotten ligger hela tio presentkort som delas ut till lika många vinnarbilder.

Samsung 2.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

1

1 000 kronor presentkort på Inet

2

1 000 kronor presentkort på Inet

3

1 000 kronor presentkort på Inet

4

1 000 kronor presentkort på Inet

5

1 000 kronor presentkort på Inet

6

1 000 kronor presentkort på Inet

7

1 000 kronor presentkort på Inet

8

1 000 kronor presentkort på Inet

9

1 000 kronor presentkort på Inet

10

1 000 kronor presentkort på Inet

Instruktionerna är enkla och allt du behöver göra är att dela dina bästa bilder i SweClockers stora fototråd och du deltar då automatiskt i tävlingen. Håll bilderna på temat sommar och semester för chans att kamma hem ett presentkort. All fotoutrustning är tillåten, men redigera inte bilderna på ett sätt som slår över till förfalskning. Stort lycka till!

Tävlingsinstruktioner:

 • Knäpp dina sommarbilder och ladda upp dem i SweClockers fototråd

 • Bilder publicerade mellan den 10 juli och 14 augusti deltar i tävlingen

 • SweClockers väljer ut de bästa och roligaste bilderna till finalen och medlemmarna röstar därefter fram de tio vinnarna

Tävlingen pågår till och med den 14 augusti. Vinnare utses av en jury från SweClockers och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer

Sponsormeddelande

1-19 Galaxy S22 Ultra_Group Image2_design_LI.jpg

Samsung Galaxys kamera på proffsnivå

Proffsutrustning som får plats i handen. Inspirationen väntar inte på det perfekta ljuset – det behöver du inte heller. Ta episka porträtt även i dåligt ljus tack vare de revolutionerande uppgraderingarna i bakkameran och selfiekameran. Båda fångar mer ljus och levererar otroliga färger och detaljer.

Nya Samsung Galaxy S22-serien levererar högkvalitativa och levande bilder oavsett om du befinner dig under stjärnorna eller solen. Det största klivet i vår teknologi hittills.

Läs mer om Samsung Galaxy S22 och S22+
Läs mer om Samsung Galaxy S22 Ultra

Sponsras av Samsung Electronics Nordic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.