Under parollen "Cut the Cord" har Asus de senaste veckorna riktat strålkastarna mot SweClockers-medlemmarnas datorhörnor. Med en ärofylld respektive en skamfylld tävlingsgren har särskilt kabelhanteringen i dessa hörnor varit fokus, där medlemmar haft chans att visa upp mardrömsexempel och deras motpoler. Nu har den bästa och värsta kabelhanteringen röstats fram.

Tävlingsvinster

Delta S.jpg
swift.jpg
gladius.jpg
sheath.jpg

Vinnare

Produkt

Värde

Bästa kabeldragning

Asus ROG Delta S Wireless
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
Asus ROG Gladius III Wireless
Asus ROG Sheath BLK LTD

2 299 kronor
1 990 kronor
1 149 kronor
399 kronor

Värsta kabeldragning

Asus ROG Delta S Wireless
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
Asus ROG Gladius III Wireless
Asus ROG Sheath BLK LTD

2 299 kronor
1 990 kronor
1 149 kronor
399 kronor

Värst och bäst belönas med samma påkostade uppsättning trådlös kringutrustning signerad Asus ROG. De båda tävlingsgrenarna har mottagit drygt 600 röster vardera. När det kommer till den bästa råder delade åsikter, men med cirka 45 procent av röster kammar @niilzzzon hem segern. På den röriga sidan är forumet rörande överens: Med 78 procent av rösterna vinner @plame. Grattis!?

SweClockers och Asus tackar för alla inspirerande och avskräckande bidrag, och ser fram emot bilder från när vinnarduon uppgraderat datorhörnan med den färska kringutrustningen.

Sponsormeddelande

2022-09-07_Sweclockers_Cut-the-Cord_1920x1080px.jpg
ROG_LOGO_Horizontal_black_Big.png

Sponsras av Asus
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Asus. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.