Skärmarna glöder och lysdioderna tindrar i SweClockers tomteverkstad. Det är äntligen dags att presentera årets julkalender och som traditionen påbjuder blir det både exklusiva erbjudanden och fina presenter till den som tar på sig tomteluvan och tillsammans med alla oss på SweClockers bjuder upp till ett riktigt nördigt julfirande.

1080.jpg

SweClockers tomteverkstad av Andreas @Dedo Dedes

Nissarna kämpar med att packa årets julklappar. Nu är det upp till alla oss andra att skapa passande julrim, juldikter eller julsånger om valfria nördprylar som passar att läggas under granen. Vinnare väljs ut av en jury och presenteras dagligen i 23 kalenderluckor (utom en hemlis på julafton) och belönas med presentkort från välkända datorbutiker.

Den som vågar sig på att spela in sitt bidrag på video och laddar upp detta på Youtube har dessutom både chansen att vinna presentkort och ett helt paket gaming-doftande julklappar från Komplett.se med allt som behövs för en fröjdefull jul.

Därutöver kan alla se fram emot ypperliga tillfällen att handla julklappar och uppgradera datorhörnan. Luckorna kommer nämligen även att fyllas med förmånliga erbjudanden exklusivt för SweClockers. Värm glöggen och missa inte att vara med i årets julkalender!

Sponsormeddelande

komplett_prizes.jpg

Extra tävlingsvinster från Kompletts tomteverkstad

Den som deltar i SweClockers julkalender och skickar in en egen video kommer även att vara med och tävla om ett extra prispaket med gamingdoftande produkter från Komplett till ett värde av över 13 000 kronor. Vinnaren utses av juryn i slutet av december. Missa inte att vara med!

1080.jpg

Tävling

Skicka in ett julklappsrim, författa en juldikt eller skapa en julsång om valfri nördpryl som du önskar dig i jul.

För att även vara med och tävla om Kompletts julklappspaket, spela in ditt bidrag på video och bifoga länken till Youtube. Du behöver inte synas på bild.

Luckorna fyller vi med utvalda bidrag från communityt och varje utvald medlem vinner 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik.

Lycka till!

Tävlingen pågår löpande fram till den 22 december och vinnare börjar presenteras med start den 1 december. Vinnare utses av en jury från SweClockers och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM).