Inledning

Det är helg. Spelet du väntat på flera år har precis släppts. Din dator slocknar plötsligt. En doft av bränd elektronik sprider sig i rummet. Nätaggregatet har gett upp. Den enda butiken som har öppet i stan är Kjell & Company. De har ett nätaggregat inne på lager. Plexgear? Vad fan är Plexgear för märke? Du googlar febrilt efter en recension på detta nätaggregat och kammar hem exakt noll resultat. Ett dilemma uppstår – köpa grisen i säcken eller gå miste om en hel spelhelg?

plexgear_ps600br-3.jpg

När det kommer till lokala återförsäljares "egna" märken är det helt enkelt väldigt svårt att hitta mer djuplodande tester på produkterna – åtminstone om man vill läsa något mer än en användarrecension på två stycken. Detta kanske inte har någon större betydelse när det kommer till en brödrost, men för en så pass kritisk pryl som ett nätaggregat till datorn vill man kanske vara lite mer säker på att det man köper inte är absolut skräp och plockar med sig resten av komponenterna när det smäller.

Idag tänkte vi därför ta en titt på Kjell & Companys egna nätaggregat Plexgear PS-600BR. Det rör sig om en modell i effektklassen 600 watt med 80 Plus Bronze-certifiering. Klarar agget en omgång i redaktionens konstlast eller behöver brandsläckaren plockas fram? Häng med på en rejäl genomgång!