Utsidan

Chassiets framsida består alltså utav 9 stycken perforerade 5,25-tumsluckor. I övre vänstra hörnet står det "NZXT." gjutet i plasten. På vardera sida om luckorna löper en nedsänkt ljusslinga vilken agerar indikator för att datorn är på. Längre upp, på chassiets takparti är start- och omstartsknappar placerade tillsammans med I/O-portarna.

Ljusdioden för hårddiskaktivitet är placerad långt ner till vänster på chassiets framsida. Infälld i bild är motsvarande del på chassiets högra sida. Hårddiskaktiviteten syns alltså dåligt eller inte alls om vi sitter till höger om chassiet.

Chassiets vänstra sida är utrustad med ett fönster som låter användaren visa upp sin hårdvara för omvärlden. I fönstret är en utav de fyra 120-millimetersfläktarna placerad. Som bilden antyder sticker fönstret ut en bit från chassiet, ungefär en centimeter.

Fläkten är genomskinlig och är utrustad med blåa lysdioder vilket också de två 120-millimetersfläktarna i chassiets frontparti är. Fläkten är täckt av ett finmaskigt fläktgaller.

Chassiets högra sida är avskalat och ser förutom avsaknaden av fönster, fläkt och ljusdiod precis ut som den vänstra sidan.