Specifikation och förpackning

Egenskap

Värde

Typ

Miditower

Formfaktor

ATX, Micro-ATX, E-ATX

Dimensioner (BxHxD)

210 x 545 x 540 mm

Vikt

8 kg

Material

aluminium

5,25”-platser

9 st.

3,5”-platser

3 st. interna (tar upp 3 st. 5,25")

Fläktplatser

4 st. 120 mm, 1 st. 140 mm

Inkluderade fläktar

4 st. 120 mm, 1 st. 140 mm

Antal platser för expansionskort

7 st.

Anslutningar

4 st. USB 2.0, firewire, ljud in och ut, E-SATA

Nätaggregat

ej inkluderat

Pris i handeln

cirka 2 200 kr

PC-P60 klassar in som ett miditower och är som alla andra chassien från Lian Li tillverkat av aluminium. Som vi ser levereras PC-P60 med en ordentlig uppsättning av fläktar. Totalt fyra stycken 120-millimetersfläktar ingår samt en 140-millimetersfläkt. En intressant detalj är det stora antalet främre I/O-portar, till exempel är chassiet utrustat med fyra stycken USB 2.0-portar istället för vanligtvis två. PC-P60 väger in på 8 kg.

Chassiet levereras i en pappkartong i färg. På kartongen presenteras några av de egenskaper som enligt tillverkaren gör PC-P60 värd att köpa.

När vi öppnar upp kartongen ser vi att chassiet är väl paketerat med stabiliserande stöd i skumgummi och omslutet av en plastpåse.

Chassiet levereras med skruvar, distanser för montering av moderkort, bussningar i gummi för hårddiskar, kabelklämma, nycklar samt ett verktyg för montering av distanser. Den lilla högtalaren som ansluts till moderkortet återfinns också tillsammans med tillbehören. Vi ser också ett reklamblad för andra produkter från Lian Li samt en kortfattad manual. Tillbehören levereras i en vit pappkartong som vid leverans sitter fasttejpad inuti chassiet.