Insidan

Innanför den vänstra sidoplåten hittar vi ett upplägg som känns igen från andra chassien från Lian Li. Kablage från de främre I/O-portarna, indikatorlampor och strömbrytare är vid leverans uppsamlat i en bunt. Notera även strömförsörjningen till de främre fläktarna vilket löper längs med buren för 5,25-tumsenheterna.

Moderkortsplåten är utrustad med två öppningar för kabelgenomdragning. Vi ser också två klämmor som ska hålla alla kablar ordentligt på plats. Vi ser också en större öppning i chassiets övre del igenom vilken kablage från nätaggregatet kan ledas. Frånvaron av kablar inuti chassiet bidrar till ett bättre luftflöde.

Den bakre 120-millimetersfläkten är utrustad med ett fläktgaller även på insidan av chassiet. Som syns i bild är denna fläkt utrustad med både en 3-pinskontakt och en molexkontakt genom en adapter. Överst i bild kan vi också skymta utrymmet för nätaggregatet.

Hårddiskburen rymmer tre hårddiskar och kan placeras i tre olika positioner. Mer om detta senare. Bakom hårddiskburen kan vi ana vilket luftmotstånd de främre fläktarna har att göra med. Om ett så högt luftflöde som möjligt ska uppnås är det en bra idé att utöver fläktgallrena på de främre fläktarna även plocka bort plåtar som täcker 5,25-tumsenheterna. Detta på bekostnad av det estetiska.

I taket är en fläkt på 140 millimeter placerad, liksom de tre fläktarna i dörren är även denna belyst.

Som hos många nya modeller från Lian Li går chassiets takparti nu att avlägsna utan hjälp av borrmaskin. Det som krävs är en skruvmejsel och lite tålamod. I chassiets bakre del ska två skruvar avlägsnas.

Längre fram på vardera sida om chassiet ska en skruv avlägsnas.

Samma sak gäller allra längst fram på chassiet, under I/O-portarna.

Även utan tak känns chassiet stabilt. Inga tvärgående balkar är placerade i taket vilket underlättar montering av exempelvis en radiator för vattenkylning.

Här ser vi själva kretskortet som reglerar spänningen till fläktarna. Den tomma 3-pinskontakten är ämnad för 140-millimetersfläkten i taket.

Även 140-millimetersfläkten är utrustad med ett fläktgaller vilket med fördel avlägsnas för ett minskat luftmotstånd. Den utstående sektionen på taket kan avlägsnas från takpartiet genom att skruva ur sex stycken skruvar.