Insidan

När vi plockar bort den vänstra sidoplåten ser vi att tillverkaren placerat en balk av stål precis innanför sidoplåten med fönster. Denna har flera funktioner, dels att ge stöd åt tunga expansionskort och dels att hysa den andra utav de två 80-millimetersfläktarna. Balken har också en funktion att ge ökad stabilitet i chassit.

Balken lossas enkelt genom att användaren trycker in en plasthake och sedan fälla ut den ur chassit.

På baksidan av balken och i direkt anslutning till fläkten sitter tre stycken pinnar i plast som enligt tillverkaren har till funktion att ge stöd åt tunga expansionskort. Pinnarna kan justeras till rätt längd genom att helt enkelt dra i dem.

När vi har plockat bort stålbalken ser vi hela moderkortsplåten och hårddiskburen. Tillverkaren har valt att montera sex utav distanserna för ATX-moderkort redan från början vilket kan spara en del tid vid monteringen av systemet.

Som komplement till manualen sitter det ett par klistermärken i chassit med ytterligare instruktioner.

Den bakre 120-millimetersfläkten är svart och röd till färgen och är utrustad med en vanlig molex-kontakt. Även de andra fläktarna i chassit är utrustade med molex-kontakter. Täckplåtarna till platserna för expansionskort är av typen "bryt loss och kasta" vilket inte ger en känsla av kvalitet. I tillbehörslådan medföljer som tidigare nämnts en täckplåt som går att skruva fast.

Burar för 5,25-tumsenheter och 3,5-tumsenheter. Kablaget från bland annat de främre I/O-portarna kommer fram bakom hårddiskburen.

5,25-tumsenheter och externa 3,5-tumsenheter fästs med hjälp av snabbfästen i plast.

Genom att ett vred vrids om lossas låsanordningen.

Varje 5,25-tumsenhet hålls på plats utav två plastpiggar.