Specifikation och förpackning

Egenskap

Värde

Typ

Miditower

Formfaktor

ATX, Micro-ATX,

Dimensioner (BxHxD)

200 x 440 x 491 mm

Vikt

9,3 kg

Material

Stål, aluminium, plast

5,25”-platser

4 st.

3,5”-platser

5 st. interna. 1 st. extern

Fläktplatser

3 st. 120 mm, 2 st. 80 mm

Inkluderade fläktar

2 st. 120 mm, 2 st. 80 mm

Antal platser för expansionskort

7 st.

Anslutningar

Firewire, E-SATA, 2 st. USB 2.0 och ljud in och ut

Nätaggregat

Ej inkluderat

Pris i handeln

Okänt

Zaria A20 klassar in som ett miditower-chassi och har en vikt på 9,3 kg. Chassit har plats för fyra stycken 5,25-tumsenheter och sex stycken 3,5-tumsenheter varav en är extern. Zaria A20 är utrustat med två stycken 120-millimetersfläktar samt lika många 80-millimetersfläktar. Det är även möjligt att installera ytterligare en 120-millimetersfläkt om så önskas.

Chassit levereras i en pappkartong i färg. På kartongen går att läsa om några av de egenskaper som chassit har att erbjuda.

När vi öppnar upp kartongen ser vi att chassit är väl förpackat med skumplast och inneslutet i en plastpåse. Observera även CD-skivan som innehåller SIM-mjukvaran och dokumentationen.

Ikonik skickar med en påse med skruvar, ett par kabelklämmor, en tygtrasa för att torka av chassit, ett A4-ark med en del instruktioner samt en bibba med temperatursensorer och en förlängningssladd till en fläkt. Denna förlängningssladd behövs om ytterligare en 120-millimetersfläkt installeras i chassit.

Intressant är att Ikonik också valt att skicka med en plexiglasruta. Denna kan monteras i den vänstra sidoplåten. Glasrutan ersätter då en perforerad plåt som sitter monterad vid leverans.