Insidan forts.

Det är möjligt att ansluta totalt fem fläktar till strömkablaget från fläktreglaget på chassits ovansida. Vid leverans är de två 200-millimetersfläktarna samt den bakre 120-millimetersfläkten inkopplade. Det är således möjligt att reglera hastigheten på ytterligare två fläktar.

Det finns även två extra kontakter avsedda för eventuell fläktbelysning. Dessa kontakter är kopplade till strömbrytaren för belysning på chassits ovansida.

Den perforerade sektionen som täcker den främre 200-millimetersfläkten lossas med ett enkelt handgrepp.

Bakom den perforerade sektionen hittar vi tyvärr ytterligare ett fläktgaller. Det här fläktgallret som är stansat direkt ur stålplåten är av typen "onödigt fläktgaller" som alltför många chassin lider av idag. Ett onödigt fläktgaller innebär onödigt luftmotstånd som i sin tur innebär en onödigt hög ljudnivå.

Den perforerade sektionen är utrustad med ett dammfilter på insidan.

Vi går i rask takt vidare till de perforerade plåtarna som täcker 5,25-tumsplatserna. För att lossa på dessa sticker vi in handen från chassits insida och lättar på en liten hake som håller varje plåt på plats.

Täckplåtarna är även de utrustade med dammfilter på insidan.

Här har vi plockat bort samtliga täckplåtar för 5,25-tumsplatserna samt sektionen som täcker den främre 200-millimetersfläkten.

Metallpiggarna som håller 5,25-tumsenheter på plats ses här i utfällt läge.

För att plocka bort takpartiet trycks ett antal plasthakar in. Takpartiet behöver avlägsnas för att det ska bli möjligt att byta ut 200-millimetersfläkten mot två 120-millimetersfläktar. Det är också möjligt att installera en radiator (120 x 240 mm) här. Observera de extra skruvhålen ämnade för just detta. Notera också de två stålkonstruktionerna som fungerar som handtag.

Även golvpartiet lossas genom att ett antal plasthakar trycks in. Mitt på undersidan ser vi öppningen för den extra fläktplatsen vilken är avsedd för en 140- eller 92-millimetersfläkt. Längst bak är plåten perforerad för att nätaggregatet ska kunna ta in luft från chassits utsida.

Golvpartiet är precis som takpartiet till största delen tillverkat av plast.

Den vänstra sidoplåten är utrustad med samma typ av dammfilter som täckplåtarna för 5,25-tumsplatserna. Det är möjligt att montera antingen en 200-millimetersfläkt eller två stycken 120-millimetersfläktar i denna sidoplåt. Den högra plåten är helt slät på insidan.