Utsidan

Cooler Master HAF 922 består huvudsakligen av svartlackerade stålsidor och plastdetaljer. Konstruktionen har många hål och fläktplatser för att luften ska kunna strömma fritt. I/O-panelen sitter på chassits framsida, knappar och indikatorlampor återfinns på ovansidan. Chassit upplevs som robust och flexar inte när man trycker på det från olika riktningar.

Chassits högra sida domineras av ett stort fläktgaller. Bakom detta kan en 200 mm bred fläkt monteras alternativt två stycken 120 mm-modeller. Vid leverans sitter ingen fläkt monterad.

Chassits vänstra sida är idel plåt, inga öppningar finns.

Baksidan bjuder på en 120 mm-fläktplats med förmonterad fläkt samt de vanliga expansionsplatserna. Nätaggregatet monteras i botten.

Fronten och expansionsplatserna täcks av finmaskiga metallnät med ytterliggare ett nät bakom. Det inre nätets syfte är att hindra damm från att flyga in i chassit. Längst ner gömmer sig en 200 mm-fläkt med röd LED-belysning.

I chassits topp sitter ytterliggare en 200 mm-fläkt monterad. Fläktarna roterar med 700 varv per minut och avger enligt Cooler Master 19 dB oväsen.

Längst fram på ovansidan återfinns startknapp, resetknapp, indikatorlampor och en knapp för att slå av chassits LED-belysning. I toppen av chassits front sitter I/O-panelen med USB, eSATA och ljud.

Chassit vilar på gummifötter som på ett bra sätt hindrar eventuella vibrationer från att spridas till skrivbord eller golv. Fötterna sitter säkert fastskruvade.

I botten finns ytterliggare fläktplatser, här kan en 120 eller 140 mm bred fläkt monteras. Trots att en hel del luft lär strömma in här har Cooler Master valt att inte låta några dammfilter följa med chassit.

Likt många andra modeller är chassit utrustat med packningsförsedda hål. Tanken är att vattenkylningsslangar till externa lösningar enkelt och smidigt ska kunna dras här.