Insidan forts.

Båda sidoplåtarna sitter fast med tumskruvar men det finns även ett litet plasthandtag som måste tryckas åt sidan för att de ska gå att plocka bort. Här har vi avlägsnat den högra sidoplåten. Observera de tre öppningarna i moderkortsplåten som kan användas för kabeldragning.

För att kunna lossa på frontblecken som täcker platserna för 5,25-tumsenheter gäller det att ha 5,25 tum mellan tummen och pekfingret. Skämt åsido, frontblecken lossas genom att trycka in två plasthandtag på vardera sida.

Insidan på frontblecket är täckt av ett mjukt material som liknar ett dammfilter.

Bakom de perforerade frontblecken hittar vi en ny uppsättning av bleck, dessa avlägsnas dock enkelt genom ett lätt ryck. Den perforerade ytan nedanför 5,25-tumsplatserna är även den utrustad med ett dammfilter. Det finns dock ingen möjlighet att komma åt detta för rengöring.

Vi går raskt vidare till en väldigt smidig funktion, nämligen utdragbar moderkortsplåt. För att kunna dra ut plåten måste vi först avlägsna fyra små skruvar från chassits baksida.

När skruvarna är borta är det bara att ta tag i handtaget som är placerat bakom moderkortsplåten och dra.

Att kunna avlägsna moderkortsplåten från chassit underlättar betydligt då moderkort och expansionskort ska monteras.

Den bakre fläkten sitter även den monterad i en plastram, dock med en annan monteringsanordning. Här är det endast möjligt att montera 120-millimeterfläktar.

Som vi tidigare nämnde används små plastklamrar för att fästa expansionskort. Det återstår att se hur väl denna lösning fungerar.

Vi avslutar med en bild på insidan av de båda sidoplåtarna.