Insidan forts.

På den vänstra sidan av chassit ser vi tydligare de olika öppningar i moderkortsplåten som kan användas för att dra kablage. På sidan av 5,25-tumsburen finns fyra skruvhål som används för att montera SSD-ramen. Observera att även denna version av Fortress är utrustad med en hot swap-bygel på en av hårddiskplatserna.

Bygeln är fäst i hårddiskburen med två skruvar och avlägsnas enkelt. Det finns möjlighet att installera ytterligare byglar för hot swap om så önskas. Dessa måste dock köpas till för ett i skrivande stund okänt pris.

Här ser vi hårddiskburen med samtliga slädar urtagna, observera att främre väggen på chassit har utrustats med ett ljuddämpande material. Vi har också placerat hot swap-bygeln på den mellersta platsen, detta för att lättare kunna jämföra temperaturen på hårddisken mellan olika chassin.

Frontblecken som täcker 5,25-tumsplatserna är fästa med en skruv på varje sida om 5,25-tumsburen.

Chassit i helt naket utförande – observera strömförsörjningen till hot swap-bygeln som tittar fram bakom 5,25-tumsburen.

Frontblecken som täcker 5,25-tumsplatserna är tillverkade av lite tunnare aluminium och osar betydligt mer kvalitet än de i plast vi hittade hos Raven 2.

För att lättare kunna visa ventilationsöppningarna till de tre 180-millimetersfläktarna har vi här placerat chassit upp-och-ned. Framför varje fläkt har ett galler stansats ur stålplåten som utgör chassits skelett.

Både den vänstra och den högra sidoplåten är utrustade med ett ljuddämpande material. I mitten ser vi takpartiet som har en inre struktur av plast och ett yttre av aluminium och perforerad stålplåt.