Tester och recensioner

Uppgradera din dator

Ska du köpa, bygga eller uppgradera dator? SweClockers testlabb ger hjälp i valet och kvalet med djupa recensioner och lättlästa guider. Vi testar allt från de senaste bärbara datorerna till processorer, grafikkort, skärmar och tillbehör – allt för dig och din speldator!

Här finns allt från rykande färska recensioner av de hetaste produkterna på marknaden idag till tester av gamla guldkorn. Justera armstödet, luta dig tillbaka och njut av atmosfären – och glöm för all del inte att diskutera i forumet.

Sponsras av MSI
30

Testpilot: MSI Prestige 14 Evo – Tiger Lake i ultraportabelt kraftpaket

Intel Evo höjer ribban för ultraportabla bärbara datorer genom snabbare kretsar, vilka tar plats i MSI:s nya Prestige-serie.

348

Grafikprestanda i Cyberpunk 2077

Häng med redaktionen till Night City för ett maffigt prestandatest av Cyberpunk 2077, där 23 olika grafikkort får svettas rejält.

Sponsras av NZXT
16

Testpilot: NZXT Kraken X63 RGB

I Björn Endres testlabb landar en AIO-kylare från NZXT, som sätts på prov tillsammans med AMD:s Ryzen 5000-processorer.

Sponsras av Asus
27

Testpilot: Asus ZenEye – smart kamera utan abonnemang

Asus satsar på smart kameraövervakning för den som vill hålla all data på hemmaplan. Testpiloten Kenneth "Yoshman" Jonsson synar ZenEye i sömmarna.

221

AMD Radeon RX 6900 XT

AMD äntrar testlabbet med flaggskeppet Radeon RX 6900 XT, vilket tar sikte på Nvidias grafikkort i toppklassen.

Sponsras av Phanteks
39

Testpilot: Phanteks Evolv Shift 2 Air – monolitens återkomst

Ett purfärskt och prydligt designat chassi i SFF-format får testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist nördhjärta att klappa.

131

Asus Geforce RTX 3060 Ti TUF Gaming OC och Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC

Partnerkorten av Geforce RTX 3060 Ti äntrar testlabbet, där Asus och Gigabyte är först ut med både fabriksöverklockning och egna kyllösningar på menyn.

278

Nvidia Geforce RTX 3060 Ti – utmärkt prestanda utan tillgänglighet

Nvidias lanseringståg fortsätter, denna gång lovar mellanklassaren Geforce RTX 3060 Ti prestanda i nivå med RTX 2080 Super.

144

Powercolor Radeon RX 6800 XT Red Devil

Testlabbet får besök av det första partnerkortet av Radeon RX 6800 XT, där Powercolors Red Devil fläskar på med en enorm kylare.

Läs mer i arkivet