Tester och recensioner

Uppgradera din dator

Ska du köpa, bygga eller uppgradera dator? SweClockers testlabb ger hjälp i valet och kvalet med djupa recensioner och lättlästa guider. Vi testar allt från de senaste bärbara datorerna till processorer, grafikkort, skärmar och tillbehör – allt för dig och din speldator!

Här finns allt från rykande färska recensioner av de hetaste produkterna på marknaden idag till tester av gamla guldkorn. Justera armstödet, luta dig tillbaka och njut av atmosfären – och glöm för all del inte att diskutera i forumet.

545

Intel Core i9-12900K och Core i5-12600K "Alder Lake"

Stora och små kärnor kommer samman när Intel släpper lös processorfamiljen "Alder Lake" med löften om att återigen återta prestandatronen från AMD.

Sponsras av AOC
16

Testpilot: AOC Agon Pro AG254FG – en superb men inte perfekt e-sportskärm

Med bildfrekvensen uppvriden till 360 Hz undersöker André "Yatagarasu" Uppman vad AG254FG har att erbjuda när det kommer till e-sport och vidare i allmänt spelande.

Sponsras av Benq
6

Testpilot: Benq Mobiuz EX2710Q – snabb 27-tummare med överraskande bra ljud

Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén tittar närmare på Benq Mobiuz EX2710Q, en snabb spelskärm med ljud som överraskar.

Sponsras av Razer
41

Testpilot: Razer Enki – en utmärkt gamingstol

Razer har ännu en gång utökat sortimentet med en ny produkt med gröna toner. Den här gången handlar det om en stol, som med inspiration från bilvärlden faktiskt är bekväm.

97

Asus Geforce RTX 3070 Noctua Edition

Med fläktar i toppklass och ett fyra expansionsplatser stort grafikkort äntrar Noctuas brun-beigea samarbete med Asus testlabbet.

Sponsras av MSI
18

Testpilot: MSI Delta 15 AMD Advantage – kraftpaket i smidigt format

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman testar på bärbart spelande ur premium-segmentet Delta från MSI. Ultratunn och kraftfull utan kompromiss står på menyn.

Sponsras av Huawei
48

Testpilot: Huawei Mateview – imponerande skärm med ovanligt bildformat

Testpiloten Björn Endre testar Huawei Mateview, en skärm med det ovanliga 3:2-formatet och stöd för trådlös anslutning med telefon och dator.

72

XFX Radeon RX 6600 Speedster SWFT 210

Det hitintills minsta grafikkort Radeon RX 6000-serien äntrar testlabbet, med siktet inställt på Nvidias Geforce RTX 3060.

Sponsras av NZXT
22

Testpilot: NZXT H510 Flow – ett luftigt lyft

Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén provar det senaste syskonet i NZXT:s H510-familj. Denna gång handlar det om ett alternativ inriktat på luftflöde.

Läs mer i arkivet